Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Daniel Majstorovic: "Klart Zlatan ska vara med i VM"

- 09/04/2018, 15:56 -

Studio Allsvenskan gästas av den gamle mittbacksgeneralen Daniel Majstorovic, idag sportchef i Brommapojkarna. Vi pratar om BP, karriären och det hårda klimatet i Grekland. Givetvis kommer även Zlatan till VM-frågan upp.

Studio Allsvenskan gästas av Brommarpojkarnas sportchef Daniel Majstorovic. Vi snackar om hans imponerande karriär från BP, Malmö, till storklubbar som Basel, Twente, Celtic och framförallt om det hårda klimatet i Grekland och klubben AEK Athen, en klubb där Majstorovic senare blev sportchef.

Givetvis frågar vi hur mäktigt ett Old Firm är. Varför gjorde han 23 mål på 85 matcher i Basel? Hur det är att jobba i Grekland och varför fans kommer in i omklädningsrummet? 

Vi tar oss igenom den allsvenska säsongsinledningen och hur Majstorovic satt prägel på BP och lyft hela organisationen flera nivåer, allt från kostymer till genensam fruktost för laget.  Vi pratar också om vem som är den bästa spelaren han spelat med och bästa spelaren som han mött. Men också vem som är hans dyraste nyförvärv och bästa nyförvärv till AEK Aten. Det blir givetvis en del surr om landslaget och vännen Zlatan Ibrahimovic vara eller icke vara i landslaget. 

Nere i studion på Nyheter24 hittar vi som vanligt programledare Marcus Birro, chefredaktör Henrik Eriksson samt sportjournalisten Philip De Giorgio

Vill du hellre lyssna på avsnittet kan du göra det här: 

Studio Allsvenskan finns även som podcast! Avsnittet hittar du här!

Lyssnar du hellre via Acast så hittar du det här!

Kan du inte få nog av Allsvenskan? Då kanske du även är intresserad av följande artiklar:

Studio Allsvenskans Bibel - del 1

Anekdoter från upptaktsträffen: "Özcan åt middag med AIK"

Kebba Ceesay: "Har äntligen hittat hem på fotbollsplanen i Dalkurd"


Håller BP sig kvar i Allsvenskan?