Studio Allsvenskan befann sig på upptaktsträffen den 21 mars
Studio Allsvenskan tog tempen på Allsvenskan genom att närvara på upptaktsträffen - Foto: Nyheter24 montage

Anekdoter från upptaktsträffen: "Özcan åt middag med AIK"

Studio Allsvenskan närvarade på den Allsvenska upptaktsträffen på Arlanda den 21 mars för att intervjua spelare och ledare från alla lagen. Här är alla anekdoter som panelen snappade upp under kvällen.


Studio Allsvenskan befann sig på den Allsvenska upptaktsträffen för att intervjua spelare och ledare från varje lag inför den Allsvenska premiären, den 1 april. En av de mest intressanta händelserna på upptaktsträffen var att Djurgårdens tränare Özcan Melkemichel valde att ignorera sitt eget lag och istället satt sig med AIK. 

Henrik Eriksson berättar om den komiska händelsen i det senaste avsnittet: 

– Alla lag satt ju sig ihop, ni vet som man gör i skolklasser, man vågar inte sätta sig bredvid någon annan. Men Özcan Melkemichel vågar ju göra allt i livet det märker man ju, han är precis som Daniel Kindberg, han har säkert haft en pistol riktad mot huvudet någon gång, nej men det har han säkert inte, men ni fattar, säger Henrik Eriksson och fortsätter:

– Så vad gör han då? Jo han går och sätter sig vid AIK-bordet och det älskar man ju. Ni vet helt själv, glider in bredvid Björn Wesström, Rikard Norling, Henok Goitom och till höger sitter Nordin Gerzic och några andra spelare och de har ju ett bra tugg där. Och då kommer Özcan och sätter sig mitt i och bara: "Hallå grabbar är det ledigt här eller?" och sen lägger han armen runt Henok Goitom. 

I spelaren ovan kan du höra alla anekdoter från upptaktsträffen. Vill du höra när Henrik berättar om Özcan hittar du det ca 38 minuter in i avsnittet. I studion på Nyheter24 hittar vi i detta avsnittet hela panelen vilka består av programledare Marcus Birro, chefredaktör Henrik Eriksson samt sportreportrarna Philip De Giorgio och Konrad Blomström.

Missa inte de kommande tre avsnitten som släpps i slutet av veckan då panelen ska gå igenom varje lag inför premiären.

Studio Allsvenskan finns även som podcast! Lyssnar du hellre via Acast? Då hittar du den här! Missa inte eftersnacket på Facebook! Ansök om att bli medlem i gruppen Studio Allsvenskan här.

Du kanske även är intresserad av:

Kebba Ceesay: "Har äntligen hittat hem på fotbollsplanen i Dalkurd"

Därför tänkte Mats Gren hoppa av efter matchfixningsskandalen

Därför är Djurgården bättre utan en grinig Kim Källström

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Allsvenskan?
Tack för din röst!