Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Konstgräs på Hammarbys nya arena?

- 15/04/2009, 17:59 -

Ett villkor för bygget enligt VD'n.

Nästa arena att prydas med konstgräs kan bli Hammarbys planerade stadion, Stockholmsarenan. Detta enligt Hammarbys VD Michael Andersson. Han tror också att konstgräset kommer att utvecklas mycket under tiden tills arenan står klart, säger han till TV4.

– Vi räknar med att utvecklingen går väldigt snabbt framåt. Vi sitter med och planerar alla delar av arenan: loger, läktare och då även spelplanen. Och vi är väldigt medvetna om att det mycket väl kan bli konstgräs.

Anledningen till att klubben öppnar för konstgräs är att arenan ska kunna bli möjlig. Utan konstgräs blir det svårt att arangera andra evenemang och och utan sådana lär det inte bli någon ny arena.

– Det skulle inte vara möjligt att bygga en arena som bara ska användas 20 gånger om året när vi har hemmamatch, säger Andersson till TV4.

Men AIK-trubaduren har ett annat förslag, här sjunger han om att byta ut gräset mot hampa som man kan röka vid höstsäsongens slut:

Skrivet av: