Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Chanko till attack mot Henkes gräddfil

Sport | 18/04/2009 11:53

"När Henke skriker blåser domarna."

Den svenska domarkåren dansar efter Henkes pipa, det menar Hammarbystjärnan tillika Nyheter24 bloggaren Lolo Chanko.

–När Henke skriker på domarna så blåser de ofta som han vill, säger Lolo Chanko, till Aftonbladet.

Men det är inte bara Henkes gräddfil som väckt Chankos ilska. Vad som framförallt får honom och andra inom Hammarby att se rött är den domartabbe som Markus Strömbergsson stod för under Hammarbys bortamatch mot Helsingborg i torsdags. En miss som gav Helsingborg matchens enda mål.

Eguren kräver tre miljoner av Bajen

Annat nytt på Hammarbyfronten är att den forna stjärnan och supporterfavoriten Sebastian Eguren kräver sitt gamla lag på tre miljoner kronor. Pengar som han menar att klubben är skyldig honom efter övergången till Villareal.

Egurens pengatörst har fått Totte Nilsson, Nyheter24:s Hammarbybloggare, att reagera.

”Jag har velat tro på honom när han snackat om klubbkänsla och att han älskar Bajen som sin egen fru etc etc. Det har känts underbart i en tid där klubbkänsla kan köpa för pengar. Frågan är hur fallet är i fallet Eguren. Handlar det bara om pengar, eller har han ljugit oss rätt i ansiktet?” skriver Totte Nilsson på sin blogg.

Skrivet av: