Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Osäkert för Bajenbackar

Sport | 26/04/2009 17:04

Men det är inte fråga om långtidsskador.

– Det är inga allvarliga skador, säger Hammarby Fotbolls informationschef Urban Rybrink, när Nyheter24 ringer för att kolla läget med mittbackarna Igor Armas och Monday James.

Igor Armas har varit öm i knät sedan mötet med IFK Göteborg i torsdags och kände redan på uppvärmningen inför matchen i cupen mot Åtvidaberg igår att han inte skulle kunna spela, enligt Hammarby Fotboll.

Monday James stukade foten i matchens förlängning, men eftersom Hammarby redan hade gjort sina tre byten fick han fortsätta spela.

Enligt Urban Rybrink ska läkarna undersöka de båda spelarna de närmaste dagarna och innan dess kan han inte säga hur länge de blir borta.

– Monday James har en lätt stukning och ingen svullnad, så det är ett bra tecken.

När det gäller Igor Armas handlar det om en svullnad i knäts slemsäck.

– Antingen så får man tömma knät på vätska eller så får han spela på bedövning, säger Urban Rybrink.

Skulle det bli så att någon av de två inte kan delta i Bajens möte med Gais på onsdag, finns det ersättare att till.

– David Johansson är ett alternativ. Ett annat är Marcus Törnstrand, som spelar i HTFF (Hammarby Talang Fotboll Förening - reds. anm.) och han kan vi lyfta in i truppen om det skulle behövas, säger Urban Rybrink.

Skrivet av: