Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Häcken vill spräcka Elfsborgs nolla

Sport | 29/05/2009 10:39

"Vi kan slå vilket lag som helst i allsvenskan."

Häcken får klara sig utan Nyheter24:s bloggare Peter Nyström i fredagens match mot Elfsborg. Han har en bristning i vaden sedan förra matchen. Josef Karlsson har fortfarande hjärnskakning och missar också vårens sista omgång.

Det enda frågetecknet i truppen är vem som ska vakta målet. Christoffer Källqvist utgick i matchen mot Djurgården med en värkande ljumske.

– Källqvist ska testa i eftermiddag för att se om han håller, säger assisterande tränare Christian Lundström till Nyheter24.

Att ta sig an ett Elfsborg i högform kan avskräcka vem som helst. Men inte Häcken.

– Det är kul och inspirerande att möta ett obesegrat lag. Man vill vara de som spräcker den där nollan. Under försäsongen besegrade vi Elfsborg en gång. Vi vet att vi kan slå vem som helst i allsvenskan om vi har en bra dag.

Detta är inte bara tomma ord. För en vecka sedan chockvann Häcken mot Helsingborg med 3-0. Är det Elfsborgs tur att få smaka på ett uppvaknande?

Häcken - Elfsborg, 19.00, PPV

Skrivet av: