Landslagsmålvakten klar för MFF

Johan Dahlin blir Jonas Sandqvists ersättare i Malmö FF.


U21-landslagsmålvakten, Johan Dahlin, blir spelaren som ersätter Jonas Sandqvist I MFF-målet.

Affären i stort sett i hamn och det återstår endast pappersarbete innan allt är klart. Om allting går som planerat väntas Dahlin bli klar redan under veckan. Han flyttade till norska Lyn redan som 18-åring.

– Det ska bli fantastiskt kul. Jag har fina minnen från EM-matcherna på den nya arenan och jag ser verkligen fram emot den här utmaningen, säger 22-åringen till klubbens hemsida, och fortsätter:

– Malmö är den klubb i Sverige som jag anser ha störst potential och det känns inspirerande att vara med i deras satsning.

Tränaren Roland Nilsson är mer än nöjd med affären.

– Vi är mycket glada över att kunna knyta Johan till oss. Han är en tongivande spelare i U-21 landslaget och trots att han är ganska ung har han stor rutin och besitter redan värdefulla erfarenheter, säger Nilsson till hemsidan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

2 timmar sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

3 timmar sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

3 timmar sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

igår 20:44
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.