Guldhjälten sågar Djurgården

Johan Arneng var med senast Djurgården tog guld. Nu sågar han hela laget.


Göran Aral utmanövrerad, Zoran Lukic bortplockad och total poängmässig kris i Allsvenskan. Då passar forne Djurgårdshjälten Johan Arneng på att såga laget vid fotknölarna.

–Det är inte bara någon enstaka spelartyp som saknas i Djurgården. Tyvärr saknas i dagsläget kvalite rakt igenom, säger Arneng till FotbollDirekt.

Arneng, som numera är lagkapten i Ålesund, har sett samtliga Difmatcher i år och konstaterar att både backlinjen och anfallet är för dåligt och menar att det stora ansvaret ligger på de spelare som funnits länge i klubben.

Mattias Jonson är viktigast med sin krigarmentalitet och Daniel Sjölund visar också bitvis vilka kvaliteter han har. Markus Johannesson har också en viktig roll och ett stort ansvar, säger Johan Arneng till FotbollDirekt.

Den dubble SM-guldvinnaren utesluter inte en comeback i Djurgården i framtiden men säger att han trivs bra i Ålesund och inte har några planer på att flytta hem. Kanske hade han behövts för att reda ut det prekära tabelläge Djurgården försatt sig i.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!