Blir även Örebro för svåra för DIF?

Krislaget reser till Örebro för en svårt bortamatch.


På måndagen är två lag som ligger på varsin halva av tabellen som ställs mot varandra. Överraskande nog är det Djurgården och inte Örebro SK, som ligger på den undre halvan.

Nej, säsongen har knappast blivit som blåränderna hade förväntat sig. Stockholmarna har radat upp förlust efter förlust och har sjunkit ända ned till en kvalplats. Tränare, ledare och spelare har fått lämna klubben. Trots det verkar helvetet inte vilja ta slut för DIF.

Laget kommer senast från en tung derbyförlust mot Hammarby. Det var förvisso en match som Djurgården säkerligen hade kunnat vinna, men kommer det inga mål kommer det inte heller några segrar.

För Örebro SK har det å andra sidan gått rikigt bra. Laget ligger på sjundeplats och har en realistisk chans till att kunna komma bland de bästa fyra. ÖSK är dessutom med sina 17 baklängesmål bland de lagen som har släppt in minst mål den här säsongen.

Örebroarna stod för en bragd den senaste omgången då de bortabesegrade guldjagande Helsingborgs IF med 1-0. Kim Olsen blev matchens ende målskytt. Tar han defenitivt slut på sin måltorka mot Djurgården?

Örebro SK - DIF, 19.00, PPV Sport 1

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!