Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tuff match väntar på Behrn Arena

Sport | 31/08/2009 09:02

"Ska vi vinna matchen ska vi vara riktigt bra."

Både Örebro SK och Gefle har spelat bra den här säsongen. I morgon ställs de mot varandra i en match som kan ta ett av lagen mot toppen.

Det gästande lagets tränare, Per Olsson, ger sin syn på morgondagens svåra match mot Örebro.

– Det kommer att bli en tuff match. Örebro är ett bra hemmalag och har varit det en ganska lång tid nu. Ska vi vinna den här matchen kommer vi att behöva vara väldigt bra. Vi har haft en ganska bra augustimånad. Vi vann ju senast, även om vi spelade riktigt bra.

Hur är optimismen i laget?

– Det är klart att det är optimistiskt. Vi har ju spelat riktigt bra den senaste perioden. Vi är optimistiska och vi ger oss själva chansen i varje match, säger Olsson till Nyheter24.

Tycker du att det har gått bättre än förväntat?

– Nej, vi siktade på att komma bland de tio bästa och dit är det fortfarande tio omgångar kvar för att vi ska uppnå det. Det är för tidigt för att ha en slutsats än så länge.

Örebro, som ligger på en sjundeplats, kommer från en hemmaseger mot Djurgården. Hemmaarenan har de gjort till en borg har endast två gånger på Behrn Arena.

Skrivet av: