Tuff match väntar på Behrn Arena

"Ska vi vinna matchen ska vi vara riktigt bra."


Både Örebro SK och Gefle har spelat bra den här säsongen. I morgon ställs de mot varandra i en match som kan ta ett av lagen mot toppen.

Det gästande lagets tränare, Per Olsson, ger sin syn på morgondagens svåra match mot Örebro.

– Det kommer att bli en tuff match. Örebro är ett bra hemmalag och har varit det en ganska lång tid nu. Ska vi vinna den här matchen kommer vi att behöva vara väldigt bra. Vi har haft en ganska bra augustimånad. Vi vann ju senast, även om vi spelade riktigt bra.

Hur är optimismen i laget?

– Det är klart att det är optimistiskt. Vi har ju spelat riktigt bra den senaste perioden. Vi är optimistiska och vi ger oss själva chansen i varje match, säger Olsson till Nyheter24.

Tycker du att det har gått bättre än förväntat?

– Nej, vi siktade på att komma bland de tio bästa och dit är det fortfarande tio omgångar kvar för att vi ska uppnå det. Det är för tidigt för att ha en slutsats än så länge.

Örebro, som ligger på en sjundeplats, kommer från en hemmaseger mot Djurgården. Hemmaarenan har de gjort till en borg har endast två gånger på Behrn Arena.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

1 timme sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

1 timme sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

2 timmar sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

2 timmar sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

3 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.