Larssons hattrickshow

- 04/10/2009, 17:51 -

Sänkte Örebro med hattrick.

Tänk om Daniel Larsson och Edward Ofere hittat formen tio omgångar tidigare. Då hade MFF inte krigat om hedern i ingemansland, då hade di blåe varit ett lag för toppstriden. Med ett hattrick sänkte Daniel Larsson Örebro.

– Han gjorde tre mål, så jag är givetvis besviken, säger Örebros tränare Sixten Boström.

– Vi hade pratat om att komma in bakom backlinjen lite tidigare och det funkade ju väldigt bra, säger Daniel Larsson till PPV.

Daniel Larsson är inne i ett overkligt målstim just nu och det var han som bröt dödläget i en ljummen tillställning när MFF gästade Örebro. I den 51 minuten friställdes han av Figueiredo. Öga mot öga med Alvbåge var Larsson lika kylig som hans självförtroende är stort.

Anfallaren rundade ÖSK:s keeper och kunde lägga in den i öppet mål.

Ofere var avstängd och Wilton Figueiredo fick kliva in från start igen. Och kanske har även han lyckats omvända en del kritiker nu. Han serverade också Daniel Larsson till hans andra mål för kvällen.

Wilton hittade en fristående Larsson i straffområdet som vände upp och placerade in sitt andra mål.

På tilläggstid fick Daniel Larsson återigen en perfekt pass i straffområdet. Han vrickade upp den på foten och slog till på volley, ottagbart för Alvbåge.

Det var hans åttonde mål på de fem senaste matcherna. Hattricket var fullbordat och MFF vann igen. Det ska sägas att Örebroförsvaret var väldigt generöst och lät Daniel Larsson gång på gång stå helt utan uppvaktning i straffområdet.

– Alla tre satt ju så det var ju skönt, säger Daniel Larsson.

Skrivet av:

Nästa artikel
AIK:s guldförsvar