- Foto: Bildbyrån

Trelleborg förlänger med spelare

Wihlborg och Fakhro skriver nytt kontrakt.


TRELLEBORG. Det officiella beskedet dröjde till måndagen den 7 december.
Yousef Fakhro har signerat ett treårs kontrakt med TFF och Andreas Wihlborg har skrivit på för två år framåt, skriver klubbens hemsida.

Fakhro sviker inte moderklubben

När Rasmus Bengtsson försvann till Hertha Berlin blev Yousef Fakhro alltmer viktigare för TFF-försvaret. Efter att ha blivit nyexaminerad polis visste inte mittbacken om han skulle fortsätta spela fotboll, men nu är det klart att han stannar i moderklubben till 2012, trots en del intressanta erbjudanden från andra klubbar.
– Yousef har ju varit här sen han börja spela fotboll. Det är väldigt viktigt att behålla lojala spelare som honom, säger Tom Prahl.

Hemkomsten blev en succé

I inledningen av säsongen 2008 lånades han ut till Lyngby BK för att få speltid. Han gjorde comeback i TFF efter sommaruppehållet 2009 och tog något överraskande en ordinarie plats på vänstermittfältet och hann med att göra fem mål på 16 matcher.

Andreas Wihlborg som förlänger det utgående kontraktet med två år, kommer att spela för Trelleborgs FF till 2012, vilket glädjer TFF-tränaren.

– Han var en av dem vi ville behålla, så därför känns det skönt att han förlänger. Wihlborg är en spelare som ingår i lagbygget som alla andra spelare i truppen, medger Tom Prahl.

Fotbollsverige.se

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!