Torsdag 16 Sep
Stockholm

Åtvids nye en sensation?

Nyallsvenska Åtvidaberg är på väg att göra klart med mittfältaren Etuwe Prince Eboagwu. Agenten hyllar nigerianens skott som är något i hästväg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Åtvidabergs FF ser ut att få en fin förstärkning i form av den nigerianske defensive mittfältaren Etuwe Prince Eboagwu. Ja, om man får tro hans agent så låter det i alla fall som en spelare av rang.

- Jag vill nog påstå att han tillhör de 5-10 som skjuter hårdast i allsvenskan. Han kommer att spela som defensiv mittfältare i Åtvidaberg och många lär nog bli överraskade över hans skott, säger agenten Ninous Toma till FotbollDirekt.se.

Spelaren har varit i udda fotbollsländer som Azerbajdzjan och Vietnam men uppges inte komma att få några problem i allsvenskan.

- Han har en storlek som kommer att ställa till det för många på mittfältet. Han är 190 centimeter lång och är perfekt byggd. Spelare som Dulee Johnson och Jorge Ortiz kommer att få springa runt honom om de ska ta sig förbi, säger Toma.

Enligt lokaltidningen Corren ville Åtvidaberg skriva kontrakt med spelaren på en gång. Mats Karlsson i Åtvids sportgrupp säger till tidningen att man är ”mycket nöjda med det vi sett av honom”.

Kommentera
Kopiera länk
Dela