Wanderson ohet i Gais

Marknaden för fotbollsspelare är inte den bästa. Gais har mot alla odds svårigheter med att sälja sin brasilianske stjärna Wanderson.


Vilken säsong Wanderson gjorde i Gais i år, han borde vara oerhört het bland större och namnkunnigare klubbar.

- Men tyvärr är marknaden ganska död, det går väldigt trögt. Visst finns det uppslag kring det, intresserade klubbar, men inget har ännu utvecklats till något riktigt hett, säger sportchefen Tony Persson till Sportsday.

Marknaden öppnar igen i januari men både Persson och ordföranden Christer Wallin har tidigare sagt att affären kan vara klar innan årsskiftet.

- Jag vill inte kommentera så mycket kring Wanderson just nu. Det pågår arbete kring honom, men det finns inget riktigt konkret för tillfället, säger agenten Oliver Cabrera till Sportsday.

Poängkungen borde bli såld, men helt säker kan man inte vara. Det ställer till med problem för Gais som har en budget att ta hänsyn till. Men Persson vill inte påstå att han är nervös.

- Jag vet inte om det är rätt ord, mer lite ovisst. Men det är tyvärr den verklighet vi lever i. Marknaden har gått ner och efterfrågan är inte så stor just nu.

Samtidigt meddelar man att det inte är klart hur det blir med backen Calum Angus, man är muntligen överens om en fortsättning men innan ett definitivt beslut tas vill man vänta på hur det går med Wanderson. Det är också oklart kring målvakten Dime Jankulovskis framtid.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!