Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nisse förlänger med Gnaget

- 17/12/2009, 14:02 -

Bildbyrån

nom kort väntas Nils-Eric Johansson att förlänga kontraktet med AIK. Det troliga är att försvararen skriver på minst ett treårskontrakt.

Det har varit hyfsat tyst kring AIK på sistone, kanske för att transferfönstret är stängt. Nu står det dock klart att mittbacken Nils-Eric Johansson, som i AIK spelat till vänster i backlinjen, förmodligen förlänger kontraktet.

- Läget är rätt oförändrat, vi är ganska nära varandra, säger lagkaptenen till Eurosport på torsdagen.

”Nisse” säger att det förmodligen blir klart inom kort.

- Ja, om inget dramatiskt sker. Vi är inte riktigt överens ännu och jag väntar fortfarande på att Real Madrid ska höra av sig. Men de hittar väl inte hit i snön, antar jag, skojar han.

Spelarna är lediga fram till några dagar in i januari och ”Nisse” med familj har befunnit sig i Koh Chang, Thailand, vilket gjort att man ännu inte hunnit komma överens med sportchefen Björn Wesström om framtiden.

- Det är bara några få detaljer kvar i kontraktet som återstår. Vi ser gärna att "Nisse" stannar i AIK, sade Wesström till Eurosport nyligen.

Kontraktet, som kanske kan bli det sista längre kontraktet för 29-åringen, väntas bli på mellan tre och fyra år.