Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Liten landslagsman klar för HIF

- 31/12/2009, 11:30 -
1 av 3

Scanpix

2 av 3

Bildbyrån

3 av 3

Bildbyrån

Helsingborgs IF har gjorde klart med den lille landslagsmannen Ardian Gashi från norska Fredrikstad. ”Vi får en mycket rutinerad och spelskicklig mittfältare”, säger tränaren Conny Karlsson.

Helsingborgs IF har tecknat ett treårsavtal med Ardian Gashi, en norsk landslagsmittfältare från Fredrikstad. Nye tränaren Conny Karlsson är nöjd med sitt nyförvärv.

- I Ardian får vi en mycket rutinerad och spelskicklig mittfältare, säger han på klubbens hemsida.

29-åringen, född i Kosovo men som är norsk medborgare, debuterade i det norska landslaget 2004 efter att ha gått mycket bra i sin dåvarande klubb Vålerengen. Efter det har han tillhört Brann innan han hamnade i Fredrikstad.

- Vårt fokus, med tanke på förlusterna av Andreas Landgren och Olafur Skulason, har varit att förstärka mittfältet. Nu har vi vårt första nyförvärv, en löpstark spelare med "vinnarskalle" och som har höga krav både på sig själv och på sin omgivning, säger Conny Karlsson.

HIF börjar sin försäsongsträning måndagen den elfte januari och då finns den 172 centimeter korte Gashi med.

Enligt Nyheter24:s bloggare "Presidenten" har man löst norrmannen utan extern hjälp.