Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nisse förlängde med AIK

- 04/01/2010, 14:00 -

AIK och Nils-Eric Johansson är överens om ett nytt kontrakt som sträcker sig till och med 2013. ”Det känns riktigt bra”, säger backen till Nyheter24.

Svenska mästarna AIK är överens med vänsterbacken Nils-Eric Johansson om en förlängning av hans nuvarande kontrakt. Det nya kontraktet sträcker sig över hela 2013.

- Det är påskrivet och klart, det känns riktigt bra, säger ”Nisse” till Nyheter24.

Han kom till AIK från Leicester City i maj 2007. Och enligt honom själv fanns det inga direkta alternativ denna gång.

- Nej, vi har snackat så länge, sedan i november. Det hade varit halvolagligt att gå till en annan klubb då, flinar "Nisse".

Totalt har det blivit 84 tävlingsmatcher och fem mål i AIK-tröjan för Nils-Eric Johansson som under sina år i även AIK vikarierat som lagkapten då ordinarie lagkaptenen Daniel Tjernström inte funnits på plan.

Han är egentligen mittback men i AIK har det blivit till vänster i försvaret som ”Nisse” tagit en plats. Det stör honom inte längre.

- Det är ju ett år sedan det snackades om det och det påverkade inte mitt beslut, avslutar den snart 30-årige försvararen.

En annan som är nöjd med det nya kontraktet är sportchefen Björn Wesström.

- ”Nisse” har ett sätt att vara och spela som ger AIK en spelare med stor erfarenhet, skicklighet och stabilitet. Nisses egenskaper är viktiga i dagens trupp då vi vill ha många olika karaktärer i AIK som ger en tydlig dynamik både på och utanför planen, säger Wesström till klubbens hemsida.