Måndag 8 Aug
Stockholm

Beckhams lagkamrat tränar med Gais

1 av 2
2 av 2

Gais ska testa den engelske mittfältaren Kyle Patterson. Han kommer närmast från Los Angeles Galaxy där han tampats med självaste David Beckham om en plats i startelvan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Stackars Gais har drabbats av en spelarflykt av rang sedan man förlorat Wanderson, Pär Ericsson och Mattias Lindström. Men nu får man i alla fall in en provspelare, nämligen den nyblivne 24-åringen Kyle Patterson.

Han är född i Birmingham men kommer närmast från LA Galaxy där han konkurrerade med David Beckham om en plats. Nu är han tänkt som en tänkbar kandidat till högerplatsen på mittfältet som ersättare för Lindström.

Galaxy ville behålla yttermittfältaren som dock längtat hem till Europa för att komma närmare sin familj. Dessutom har både Gais och staden Göteborg lovordats av Gais försvarare Colum Angus.

Patterson är en genombrottsspelare med speed som tycker om att utmana. Han är mycket bra skolad fotbollspelare och har en fin spelförståelse, även defensivt är han duktig. Han är högerfotad men kan spela på båda kanterna, skriver Gais på sin hemsida.

Han har fått sparsamt med speltid, men då har han inte bara tampats med Beckham utan också landslagsstjärnan Landon Donovan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Ny seger för Duplantis – vann i Ungern

Publicerades: 1 timme sedan

OS-medaljören stängs av efter rattfylla

Publicerades: 1 timme sedan

"Passionen för sporten som gör att vi står här"

Publicerades: 3 timmar sedan

Rytting Kaneryd: "Det har gått sjukt snabbt"

Publicerades: 3 timmar sedan

Fyra svenska återbud till friidrotts-EM

Publicerades: idag 14:52

De hoppar för svenska VM-medaljer

Publicerades: idag 14:10

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.