1 av 3
- Foto: Scanpix
2 av 3
- Foto: Scanpix
3 av 3
- Foto: Scanpix

Haglunds landslagsdebut skjuts upp

Philip Haglund lämnar Brommapojkarna för Heerenveen. Det betyder i sin tur att den duktige mittfältaren får vänta på sin landslagsdebut.


Mittfältaren Philip Haglund, som gått från BP till holländska Heerenveen, kommer inte att följa med landslaget som under januari möter Oman och Syrien i vänskapsmatcher. Affären sätter stopp.

Någon ersättare är i nuläget inte aktuellt att kalla till landslaget som därmed reser till de två matcherna med 23 spelare i truppen.

I Heerenveen blir 22-åringen lagkamrat med Viktor Elm och Patrik Ingelsten. Han har skrivit på ett kontrakt över 4,5 år.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skellefteå klart för semifinal

Rolfö petade Barcelona till semifinal

Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

3 timmar sedan
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

idag 14:54
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.