Tisdag 27 Sep
Stockholm

Bojan Djordjic sätter ner foten

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Den ena AIK-spelaren efter den andra har lämnat klubben. Men nu sätter Bojan Djordjic ner foten.- Det räcker nu, dundrar Djordjic.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

AIK är regerande mästare, men snöpligt nog har flera viktiga kuggar lämnat klubben. Jos Hooiveld, Daniel Örlund, Ivan Obolo och Markus Jonsson har tidigare lämnat, och nu kan även mittfältaren Jorge Ortiz gå samma väg till mötes. Men lagkamraten Bojan Djordjic har fått nog.

- Vi, fansen, alla tycker att det räcker nu. Vi ska spela 14 omgångar i allsvenskan och sedan kvala till Champions League. Vi behöver en stark trupp, säger Djordjic till Aftonbladet.

"Vi ska slåss om guldet"

Trots att flertalet spelare lämnat AIK, tror Djordic att klubben kommer vara med i toppstriden i årets Allsvenska.

- Vi ska försöka slåss om guldet den här säsongen också. Jag tror vi kan göra det. De andra kan ju försöka komma hit och slå oss här på Råsunda, säger Djordjic kaxigt.

Den 27-årige mittfältaren har gjort det klart att han inte vill se fler spelare lämna AIK, men vilka nyförvärv han vill ha in i Stockholmsklubben vill inte han inte kommentera.

- Det får du fråga Björn (Wesström) och Micke (Stahre) om.

- Jag tycker vi har en bra trupp nu och det kommer upp nya hungriga spelare, det är bara att köra, men jag vill så klart inte tappa fler spelare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.