Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mjällby nollade AIK

- 14/03/2010, 21:47 -
Mjällby överrumplade AIK.
1 av 2

Mjällby överrumplade AIK.

BILDBYRÅN

2 av 2

BILDBYRÅN

Någon succépremiär för AIK blev det knappast när laget tog emot nykomlingarna Mjällby. Efter man blivit hånade av Tobias Grahn och nollade av gästerna fick Solna-laget lämna planen som förlorare i den mållösa matchen.

Det blev knappast premiärmatchen som AIK hade hoppats på när de regernade mästarna tog emot Mjällby. Nykomlingarna stod för en rejäl skräll och fick med sig en pinne från Solna.

Det var dessutom gästerna som till hemmafansens förskräckelse, var närmast segern. Blekinge-laget överraskade stort på Råsundas dåliga gräsmatta och skapade ett flertal farliga målchanser.

AIK hade svårt att skapa något och kom aldrig rätt i sitt spel. Mot slutet ryckte dock hemmalaget upp sig något och satte lite press på MAIF-försvararna.

Bäste bortaspelare var kanske Tobias Grahn. Mittfältaren var pigg och hade ett flertal lägen att spräcka nollan. När den 30-årige spelaren byttes ut i den 90:e minuten buades han ut av AIK-fansen. Grahn svarade på ett speciellt sätt genom att skicka hånande kyssar mot de upprörda fasen.

När domaren blåste av hade inga lag gjort mål och slutresultatet skrevs därmed till 0-0.