Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Brasse blir Egurens ersättare i AIK"

1 av 1

Scanpix

Sport | 18/03/2010 11:31

Svenska mästarna uppges ha redan gjort klart med en ny brasseanfallare.

Sebastian Eguren skrev på för AIK för att dels hitta formen och fixa en VM-plats och samtidigt fungera som en ersättare för argentinaren Ivan Obolo.

Men redan i sommar går den förre Hammarbyaren Egurens kontrakt ut, då ersätts han i sin tur av en ny brasiliansk anfallare från Sao Paulo.

Enligt SvD har AIK:s sportchef Björn Wesström haft ögonen på anfallaren länge, men klubben kommer inte kunna få över brassen förrän i sommar.

– Det här är logiskt eftersom vi har varit i Brasilien. Jag kan säga så mycket som att det finns spelare som vi har riktat in oss på, säger Björn Wesström, som inte vill röja spelarens identitet med rädsla för att väcka intresse hos andra klubbar.

Björn Wesström har planerat in en ny resa till Brasilien efter vårsäsongen, då ska han knyta ihop säcken och kanske hitta en ny Flavio som i fjol avgjorde AIK:s viktigaste matcher.