Sharbel Toumas återkomst till Djurgåren har rivit upp känslor hos supportrarna.
1 av 4
Sharbel Toumas återkomst till Djurgåren har rivit upp känslor hos supportrarna. - Foto: Scanpix
Touma säger att Djurgården är laget som "hjärtat klappar för".
2 av 4
Touma säger att Djurgården är laget som "hjärtat klappar för". - Foto: Scanpix
Touma i DIF 1999.
3 av 4
Touma i DIF 1999. - Foto: Scanpix
Sharbel Touma som 20-åring i Djurgården 1999.
4 av 4
Sharbel Touma som 20-åring i Djurgården 1999. - Foto: Scanpix

Touma: "Hjärtat klappar för DIF"

Sharbel Touma som nyligen blev klar för Djurgården har mötts av stark kritik från supportrar. Känslorna finns kvar efter att han gjorde den "förbjudna övergången" - gick från Djurgården till AIK.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

STOCKHOLM. Djurgårdens supportrar har inte välkomnat det senaste nyförvärvet, Sharbel Touma, med öppna armar direkt. Han gick 1999 från Djurgården - som då åkte ur allsvenskan - till AIK. Något som ses som det största sveket en spelare kan göra i supporterkretsar.

- Vad kan jag säga? Det var ett tufft beslut såklart. Men gjort är gjort och det går varken att ändra eller älta nu. Jag var ung och gjorde ett val helt enkelt, säger Sharbel Touma till Fotbollskanalen.se.

Hjärtat klappar för Djurgården

Trots att han förstår att supportrarna är upprörda finns det inga tvivel. Han kände ändå att det var ett lätt val när väl Djurgården blev aktuellt och han beskriver återkomsten som att han "kommer hem".

- Visst förstår jag folks reaktion, men för mig var det aldrig ett svårt val att skriva på för Djurgården. Klart att det känns roligt att komma till det lag som hjärtat klappar för, säger Touma.

Touma, utdömd av Järnkaminerna

Supporterklubben Järnkaminernas ordförande Magnus Öhrman sa att Touma var "det sämsta man kan tänka sig" när köpet blev offentligt tidigare i veckan. Trots det är inte Touma orolig inför återkomsten till Stockholms Stadion.

- Alltså, jag är 30 år med familj och barn. Jag är beredd på allt och kan ta det mesta. Jag tycker att det ska bli skoj med allsvenskan och försöker se det positiva i den här situationen.

AIK
/
/
Dif
/
/
/
/
/