1 av 3
- Foto: Bildbyrån
2 av 3
- Foto: Scanpix
3 av 3
- Foto: Bildbyrån

Djordjic: "27 omgångar kvar"

De regerande mästarna AIK har bara tagit 2 poäng på tre spelade matcher, och bara lyckats göra ett mål, men Bojan Djordjic deppar inte ihop. - Förra säsongen förlorade vi fem matcher under våren, men det är det ingen som minns eftersom vi blev svenska mästare, säger han.


I AIK:s tredje match för säsongen kom äntligen lagets första mål, men det blev helt förgäves eftersom man släppte in tre.

Joel Johansson hade gett hemmalaget GAIS ledningen strax före paus, men AIK var på gång i inledningen av den andra halvleken, och de fick också sin utdelning då Walid Atta nickade in Bojan Djordjics frispark i mål. GAIS skulle dock ta tillbaka övertaget, och göteborgarna tog över helt under slutskedet av matchen och vann helt rättvist med 3-1.

– Det är tråkigt, säger Bojan Djordjic till Fotbollsverige.se efter matchen.

– Vi startade andra halvlek strålande, och vare sig man är GAIS:are eller AIK:are så kan man nog hålla med om att AIK var på gång, tillägger han.

Inledde även guldsäsongen dåligt

Bara två poäng på de tre inledande matcherna, men Bojan deppar inte ihop över det.

– Det är 27 omgångar kvar. Förra året förlorade vi fem matcher under våren. Många glömmer bort det eftersom vi blev svenska mästare, men vi förlorade mot Trelleborg borta, mot Gefle borta, Helsingborg slog oss på Råsunda med 3-0, och Malmö slog oss också på Råsunda, säger han till Fotbollsverige.se.

– Allsvenskan är såpass jämn så du kan inte ha en dålig dag och slå lagen som du ska slå. Manchester United kan ha en dålig dag och slå Wigan med 3-0, men AIK kan inte ha en dålig dag och slå GAIS, fortsätter Bojan.

"Ullevi är Wembley jämfört med Råsunda"

Allsvenskan har startat rekordtidigt och många planer är katastrofala, inte heller Gamla Ullevis matta höll någon hög klass under måndagen, men Bojan vill inte klaga – han är van vid sämre.

– Detta är som Wembley om vi jämför med Råsunda, avslutar mittfältsstjärnan.

Fotbollsverige.se

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!