Torsdag 28 Okt
Stockholm

Backkris skakar TFF

1 av 2
2 av 2

Trelleborg har ännu inte tagit en enda seger i Allsvenskan och läget ser inte direkt ljust ut inför bortamatchen mot Djurgården i kväll då hela fyra backar är skadade.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

STOCKHOLM. På fyra matcher i årets allsvenska har skånelaget Trelleborg FF bara lyckats skrapa ihop tre poäng. I kväll stöter man på Djurgården, som faktiskt har ett sämre facit än TFF med ynka två poäng.

Men att Djurgården ses som favoriter är inte underligt. Förstemålvakten i Trelleborg, Viktor Noring, är sedan tidigare skadad och nu har även flertalet nyckelspelare i defensiven tillkommit på skadelistan.

Förutom Noring är backarna Dennis Melander, Johan Nilsson Guiomar, Max Fuxberg och Yousef Fakhro inte i matchduglig form till mötet med DIF.

- Det är bara att gilla läget. Förhoppningsvis kan nya spelare kliva fram och ta ett större ansvar, säger tränaren Tom Prahl till Sydsvenskan.

Mittfältarna Kristian Haynes och Andreas Wihlborg lär ta klivet ner på ytterbackspositionerna, men enligt Prahl handlar matchen inte om skadebekymmerna utan endast om att ta kontroll över matchen.

- Vi ska ta tag i situationen och bli riktigt laddade. Vi ska ta kommandot, det har vi inte riktigt gjort, förklarar han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela