2 av 4
3 av 4
4 av 4

Elfsborg körde över Trelleborg - Avdic tvåmålsskytt

Elfsborg, med Denni Avdic i spetsen, tog en komfortabel hemmaseger med hela 4-1 över Skånelaget Trelleborg.

BORÅS. Det svidande nederlaget mot IFK Göteborg senast verkar Elfsborg ha skakat av sig omgående. För i dagens hemmamatch mot Trelleborg visade man prov på mästartakter.

Det började dock inte bra för Elfsborg då Joakim Sjöhage med en fin träff gav Skånelaget ledningen redan i den femte minuten. Men Elfsborg svarade snabbt genom Emir Bajrami och man tog också ledningen när Denni Avdic hittade målet.

2-1 var resultatet efter första halvlek, men Elfsborg var på jakt efter fler mål. 20 minuter in på andra halvlek fick Avdic göra sitt andra mål för kvällen, elegant framspelad av Anders Svensson, som briljerade på mittfältet.

Supertalangen Johan Larsson, för dagen inhoppare, satte på tilläggstid spiken i kistan när han påpassligt hittade en lucka mellan benen på Fredrik Persson. Slutresultatet skrevs till 4-1 och Elfsborg tog därmed sin tredje seger för säsongen.

Tvåmålsskytten Denni Avdic var naturligtvis nöjd med matchen, och menar samtidigt att Elfsborg gjort en del justeringar.

- Vi spelar bra, och så har laget bytt lite spelstil med mer inlägg och sånt. Då finns jag i mitten och kan nicka in bollarna, säger han till PPV.