Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

AIK inte nöjda med Wesström - Mjällby aktuell

- 28/04/2010, 13:11 -

Bildbyrån

Nyligen blev förre sportchefen Björn Wesström utsedd till ny tränare för AIK, men redan nu letar klubben efter en ersättare. Det kan bli ingen mindre än Johan Mjällby.

STOCKHOLM. Stormen kring AIK, Mikael Stahre och Björn Wesström verkar fortsätta ett tag till. Stahre lämnade Stockholmsklubben för Panionios och sportchefen Wesström tog över på tränarposten.

Men lösningen verkar inte vara långsiktig. För redan nu letar AIK efter en ersättare till Wesström, och enligt Expressen finns Johan Mjällbys namn på tapeten.

- Det kommer att diskuteras namn, men det betyder inte att vi ska byta tränare, säger Thomas Lyth, sportsligt ansvarig i styrelsen till tidningen.

Lyth bekräftar också att AIK:s tränare de senaste åren inte blivit långvariga på positionen, men han vill dock inte bekräfta Mjällbys chanser till att bli ny tränare för klubben.

- Historiskt sett så är tålamodet definitivt kortare i AIK. Som jag ser det så gagnar det inte klubben att nio tränare gått i förtid, förklarar Lyth.

- Jag kommer inte att kommentera namn.