Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

AIK:s succéback missar resten av vårsäsongen

- 30/04/2010, 14:10 -
Knäskada stoppar Atta.

Knäskada stoppar Atta.

BILDBYRÅN

Walid Atta, 23, ser ut att missa de återstående matcherna innan sommeruppehållet på grund av knäskadan han ådrog sig mot Halmstad.

STOCKHOLM. Efter guldsäsongen lämnade Jos Hooiveld AIK för spel i Celtic. Ersättaren Walid Atta har gjort stor succé i säsongsinledningen trots AIK:s usla start. I matchen mot Halmstad tvingades Atta utgå med en knäskada. 

Enligt de första rapporterna skulle succébacken missa två veckor och ha en chans att spela derbyt på söndag eller en match innan sommaruppehållet. Enligt Expressen missar backen resten av vårsäsongen.

– Det går bra och det är ingen allvarlig skada. Jag har inte så ont längre men jag kör behandling just nu. Bland annat med laser, säger Atta till tidningen.

Det är oklart när Atta kan vara tillbaka på fotbollsplanen.

– Jag vet inte, svårt att säga. Det känns bättre och bättre. Men jag skulle tippa på att jag kan vara tillbaka om två-tre veckor, säger Atta.

Den sista matchen för AIK innan vårsäsongen är över är mot Åtvidaberg den 17:e maj.