Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Magnus Hedman kan bli AIK:s räddning

- 03/05/2010, 19:46 -

Bildbyrån

Efter Tomi Maanojas osäkra spel och skadorna på reservmålvakter letar AIK nu efter en ny målvakt. Magnus Hedman är beredd att ställa upp.- Kallar AIK så lyssnar Magnus Hedman, säger Hedman.

STOCKHOLM. Magnus Hedman har sedan länge lagt fotbollsskorna på hyllan. Den förre landslagsmålvakten gjorde sin sista säsong i Chelsea för hela fyra år sedan, och har därefter hittats i bland annat TV4:s fotbollsstudio där han agerat expertkommentator.

Men förra sommaren blev Hedman misstänkt för dopingbrott, varpå TV4 sparkade honom. Sedan dess har det varit väldigt tyst kring 37-åringen, men nu bryter han tystnaden.

Nyheter24 skrev i dag om att AIK ser sig om efter en ny målvakt på grund av skador och nu är Magnus Hedman beredd att komma till undsättning för sin gamla klubb.

- Det är klart. Man har ju ett AIK-hjärta och skulle fundera om de hör av sig. Jag har inte tränat fotboll men i min värld är inget omöjligt, säger Hedman till Sportbladet.

Hedman lider dock med Tomi Maanoja som fått utså rejält med kritik efter blundern mot Djurgården.

- Jag lider med honom, jag ser ju vad som händer. Relationen med försvarsspelarna och bristen på tillit, den ser jag ju. Det handlar inte om att han ska börja träna annorlunda, det gäller att träna fyrbackslinje och målvakt tillsammans, förklarar Hedman.