Hooiveld vill återvända till AIK.
1 av 2
Hooiveld vill återvända till AIK. - Foto: BILDBYRÅN
2 av 2
- Foto: BILDBYRÅN

Hooiveld: Vill spela i AIK igen

Inför säsongen lämnade Jos Hooiveld AIK för spel i Celtic. Mittbacken drömmer om att återvända till AIK.– Det skulle jag verkligen älska att göra. Jag hade det så himla bra där och får fortfarande så himla mycket kärlek från AIK:s fans, säger Hooiveld till Nyheter24:s AIK-bloggare Joakim Hall.


GLASGOW. Jos Hooiveld, 27, anlände till AIK 2009 från FC Inter Åbo. Holländaren gjorde stor succé i AIK. 27-åringen blev svensk mästare med AIK och värvades till den skotska storklubben Celtic. Trots att mittbacken spelar i Celtic följer han fortfarande AIK.

– Jag följer varje steg de tar, det gör verkligen ont att se att det går dåligt för dem, det är tur att det är tidigt på säsongen. Jag är säker på att de kan vända på det, de är vinnare, säger Jos Hooiveld till Nyheter24:s AIK-bloggare Joakim Hall.

För tillfället är Hooiveld skadad och siktar på comeback till försäsongen.

– I början av nästa försäsong (hoppas jag vara tillbaka), jag hoppas att kunna vara återställd från början.

Tror du att du kommer tillbaka till AIK någon gång?

– Det skulle jag verkligen älska att göra. Jag hade det så himla bra där och får fortfarande så himla mycket kärlek från AIK:s fans. Jag fick omkring 500 gratulationer från AIK-fans på min födelsedag, säger holländaren.

AIK
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!