Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

AIK fortsätter att värva – anfallstalang klar

Är klar för spel i AIK.
1 av 1

Är klar för spel i AIK.

AIK MEDIA

Sport | 19/07/2010 17:40

AIK har i dag presenterat sin sjätte värvning i sommar. Solnaklubben har gjort klart med anfallstalangen Mohamed Bangura från IFK Värnamo.

STOCKHOLM. I dag blev Mohamed Bangura, 20, klar för de regerande mästarna. Anfallaren kommer närmast från IFK Värnamo, där han har öst i mål. På 13 matcher har det blivit tolv mål.

– Vi har scoutat Mohamed under en längre tid och är glada att AIK, i konkurrens med flera andra klubbar, lyckades skriva kontrakt med honom. Han är en spännande spelare med stor potential som AIK kommer att ha stor nytta av framöver, säger sportchefen Jens Andersson till klubbens hemsida.

20-åringen, som tidigare i år gjorde en landskamp för Sierra Leone, har skrivit på för tre och ett halvt år.

– AIK är en av de största klubbarna i Sverige med många fans. Det är en klubb som uppnår mycket, i form av guld. Det känns bra att komma hit, säger han.

Sedan tidigare i sommar har AIK värvat Admir Catovic, Helgi Danielsson, Ivan Turina, Robert-Åhman Persson, Goran Ljubojevic.