Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Glädjebesked för AIK – inget benbrott på Özkan

- 15/08/2010, 10:14 -
Inget befarat benbrott på Özkan.
1 av 2

Inget befarat benbrott på Özkan.

BILDBYRÅN

2 av 2

BILDBYRÅN

Under AIK:s viktiga 1-0-seger i går tvingades Gabriel Özkan utgå med ett befarat benbrott. Efter undersökningen visade sig att det var en ledbandsskada.– Underbart skönt. Vi trodde det var mycket, mycket värre, säger AIK-läkaren Magnus Lindh.

STOCKHOLM. Skador har kantat Gabriel Özkans karriär. Den förre BP-talangen tvingades utgå redan i den 25:e minuten mot Gais i går efter att Richard Ekunde hade tacklat den tekniske mittfältaren. Solnaklubben befarade det värsta och trodde att det var ett benbrott. Men efter en undersökning under kvällen visar det sig att det inte rör sig om ett benbrott.

– Det är en skada på ledbandet och han blir borta i omkring tre till fyra veckor. Nu blir det rehabilitering där man låter ledbanden läka och sedan tränar man upp musklerna, säger Magnus Lindh till Expressen.

– Underbart skönt för ”Gabbe.” Vi trodde först att skadan var mycket, mycket värre och det såg inte bra ut till en början. Men röntgen visade att det inte handlar om någon fraktur.