Walid Attas bil hittades helt sönderslagen.
Walid Attas bil hittades helt sönderslagen. - Foto: Claudio Bresciani/SCANPIX

Attas bil vandaliserad

Det är inte alla som gillar att Walid Atta är på väg bort från AIK. I går hittades mittbackens bil vandaliserad.– Jag hade väntat mig det, säger han.


STOCKHOLM. Walid Atta ser ut att lämna AIK som bosman i vinter efter att förhandlingarna mellan mittbacken och Solnaklubben kraschat.

I går eftermiddag fann han sin bil helt demolerad. Fönsterrutorna var sönderslagna och plåten var full av bucklor, men om det beror på att han eventuellt kommer att lämna fjolårets guldlag är oklart. Även om Atta själv tror på det.

– Jag hade väntat mig det. Jag har varit beredd på det här, att saker ska kunna ske. Men det ska inte få påverka mig. Jag har match på torsdag, säger den 23-årige Atta till Expressen.

Han fortsätter:

– AIK har sagt till mig att saker kan hända. Att det kan bli lite hot och såna grejer. De har varnat mig. Jens Andersson (sportchef) bland annat har pratat med mig om det.

Spelaren berättar att han blev väckt av sina grannar i går eftermiddag. När han gick ned fann han sin bil helt sönderlagen. Polisen var redan på plats och enligt vittnesmål hade fyra till fem personer sprungit ifrån bilen.

Men trots händelsen tänker inte han låta sig nedslås och koncentrerar sig i stället till fullo på torsdagens möte med Levski Sofia i Europa League.

AIK
/
/
Bil
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!