Måndag 10 Maj
Stockholm

"Det vore riktigt skönt att spöa Gnaget"

Stefan Rehn menar att det kommer att bli en riktigt tuff match.
1 av 3
Stefan Rehn menar att det kommer att bli en riktigt tuff match. Foto: BJÖRN LINDGREN / SCANPIX
Black Army borta mot Örebro, Rehn menar att fansen kommer att ge allt för AIK.
2 av 3
Black Army borta mot Örebro, Rehn menar att fansen kommer att ge allt för AIK. Foto: Conny Sillén / SCANPIX /
Stefan Rehn spelade tre säsongen för Gnagets ärkerivaler Djurgården.
3 av 3
Stefan Rehn spelade tre säsongen för Gnagets ärkerivaler Djurgården. Foto: Stefan Jerrevång / SCANPIX /

IFK Göteborg spelar under eftermiddagen sin andra match i rad på Råsunda i Stockholm, sist blev det förlust mot Djurgården och nu tar de sig an AIK.– Vi vill ha revansch mot Stockholm, säger Stefan Rehn innan matchen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

STOCKHOLM. IFK Göteborg måste vinna för att ha fortsatt häng på Europaplatserna. AIK måste samtidigt vinna för att undvika nedflyttning.

– Det är en riktigt viktig match för båda lagen, säger Stefan Rehn till Nyheter24.

AIK är illa tvungna att vinna matchen efter Åtvidabergs överraskande seger borta mot Brommapojkarna. "Gnaget" är nu endast två poäng från jumboplatsen. Samtidigt medger den gamle Djurgårdsspelaren att det skulle vara extra skönt att vinna över just AIK.

– Det är klart att det vore riktigt skönt att spöa Gnaget efter alla mina år i Djurgården, men det kommer att bli en riktigt tuff match, säger Rehn.

Göteborgstränaren menar vidare att laget verkligen måste kämpa sig igenom AIK:s starka defensiv och samtidigt vara väldigt varsamma med att inte ge Mohamed Bangura alldeles för stora ytor.

– Det vi måste se till är att överleva första 20 minuterna, sedan gå framåt med allt vi har. Men som alltid när man spelar på Råsunda så kommer Gnaget att stå upp bra och kämpa för fansen, avslutar Stefan Rehn till Nyheter24

Kommentera
Kopiera länk
Dela