"Jag byter klubb om han stannar"

AIK blev förnedrat av Trelleborg under gårdagen. Skåne-laget krossade stockholmarna med 4-1 och läget för de svartgula är nu minst sagt jobbigt. Goran Ljubojevic satt på bänken under hela matchen och riktar nu stor kritik mot tränaren Alex Miller.


STOCKHOLM. AIK's kris är snart total. Laget ligger på negativ kvalplats och man har endast två ynka poäng ner till Gefle som ligger sist. Alex Miller har inte riktigt lyckats i sin nya klubb och en som helt har tappat förtroendet för engelsmannen är anfallaren Goran Ljubojevic.

Kroaten värvades till AIK under säsongen och trots det har han bara fått chansen från start i två matcher. Han är rejält trött på situationen och går nu ut i en attack mot Miller.

- För det första vinner vi och förlorar som ett lag. Vi gör allt tillsammans. Men jag är frustrerad över att TFF får oss att se ut som ett division tre-lag, säger Ljubojevic enligt fotbollsexpressen.se.

"Jag flyttar om han stannar"

- Det verkar som om tränaren inte gillar mig som spelare så om han stannar så måste jag byta klubb, fortsätter anfallaren.

- Jag kom hit efter en hård säsong i min förra klubb som jag hjälpte kvar i ligan. Sedan fick jag chansen i en match, men då byter han ut mig i den 60:e minuten och säger att jag spelar dåligt.

Hur känner du dig nu?

- Jag är i form och jag är en spelare som inte förlorar tron på mig själv. Jag tror på mig själv och laget att vi ska reda ut det här.

Har du pratat med Miller om det här?

- Nej, jag vill inte prata med honom. Jag gillar inte sättet hur han bemöter mig.

- Han ger mig inget självförtroende.

Hur menar du?

- Han säger bara negativa saker, aldrig något positivt. Jag tror på mig själv så jag behöver ingen som trycker ner mig.

Fotbollsverige.se

AIK
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!