Onsdag 21 Apr
Stockholm

Allsvenskan har hittat hem

Simon Leppämäki är vår nye Allsvenska-bloggare.
Simon Leppämäki är vår nye Allsvenska-bloggare. Foto: NYHETER24

Nyheter24 presenterar vår nye Allsvenskan-bloggare, Simon Leppämäki!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Simon says

Följ Simon Leppämäkis blogg, Simon says, här på Nyheter24!

Nyheter24 fortsätter att rusta upp. Nu kan vi återigen med stor glädje presentera ytterligare ett nyförvärv till storsatsningen Fotboll24, vår nye Allsvenskan-bloggare Simon Leppämäki!

Simon kommer att blogga om allt som har med svensk fotboll att göra. Med inget riktigt favoritlag men ändå en stor passion för Allsvenskan kan Simon erbjuda en helt annan sida av den svenska fotbollscenen.

– Tanken är att jag ska ge en annan blick på vad som sker på bland annat pressläktaren, presskonfereserna. Vad som sker vid spelargången och allt som man vanligtvis inte kan se från läktaren eller sin soffa, säger Simon Leppämäki när Nyheter24 ringer upp.

Vad är det som tilltalar med Allsvenskan?

– Om man jämför med fransk fotboll så är det just oberäkneligheten som tilltalar. Till skillnad från spansk eller engelsk fotboll där det bara finns två lag som kan utmana. I Sverige Allsvenskan har vi en ny seriesegrare varje år och den är väldigt oförutsägbar, berättar Simon.

Varför ska man läsa din blogg?

– Jag brinner för det väldigt mycket. Sedan brinner väl alla bloggare för det i grund och botten, så det är en väldigt svår fråga.

Så vill ni få en rejäl inblick i Allsvenskan bör ni läsa Simon Leppämäkis blogg, Simon says, som ni hittar här på Fotboll24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela