Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Försvarskris för guldjagande Helsingborg

Joel Ekstrand är bara en av försvararna som kan missa matchen mot Elfsborg.

Joel Ekstrand är bara en av försvararna som kan missa matchen mot Elfsborg.

Björn Lindgren/SCANPIX

Sport | 13/10/2010 17:07

Hela fem försvarare kan vara borta mot Elfsborg på måndag.

HELSINGBORG. Skånelaget har börjat tappa under slutskedet av allsvenskan och förlorade senast, något oväntat, mot Gais. Det gör att man är nu tre poäng efter rivalerna Malmö med fyra matcher kvar.

Det började med HIF:s kollaps för tio dagar sedan och rundades av med förnedringen i Amsterdam. Jodå, jag skriver ”rundades av” för nu måste det vara slut på eländet.”, skriver Nyheter24:s bloggare Presidenten i sitt senaste inlägg.

I den kommande matchen ställs Helsingborg mot Elfsborg på Borås Arena. En match som ser ut att bli ännu tyngre efter att serietvåan har enorma skadeproblem.

Det finns faktiskt en uppenbar risk att (Erik) Wahlstedt, Joel (Ekstrand), (Erik) Edman, (Hannu) Patronen och (Fredrik) Liverstam tvingas stanna hemma tillsammans med avstängda (Ardian) Gashi och (Mattias) Lindström när HIF ska beträda Boråsplasten på måndag.”,

Fansen har börjat tröttna rejält på skadeeländet och man inte får bukt med problem kommer det bli svårt att få med sig tre poäng från Borås Arena – speciellt när man saknar fem försvarare.

”Nu får vi hoppas att det låter värre än vad det är för annars har vi ENORMA problem. Vi snackar fem försvarare!”, skriver han.

Målkalas mellan Helsingborg och Djurgården tidigare i år