Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Syrianska rycker i Touma

Klubben är intresserad av att värva spelaren.
1 av 2

Klubben är intresserad av att värva spelaren.

BJÖRN LINDGREN/SCANPIX

Sharbel Touma vill stanna i DIF - men kan tänka sig en flytt till Syrianska ändå.
2 av 2

Sharbel Touma vill stanna i DIF - men kan tänka sig en flytt till Syrianska ändå.

SÖREN ANDERSSON/SCANPIX

Sport | 15/10/2010 08:57

"Jag utesluter absolut ingenting", säger Sharbel Touma om intresset.

STOCKHOLM. Länge har Syrianska velat värva hem Sharbel Touma. Än ger klubben inte upp och har lovat att hämta honom från Djurgården om de går upp till Allsvenskan.

Och nu får de ännu mer anledningar att hoppas. Spelaren själv är nämligen intresserad av en flytt.

– Jag utesluter absolut ingenting och vet att jag kommer att få ett samtal om Syrianska går upp i allsvenskan, säger Touma till FotbollDirekt.

Kontraktet med Djurgården löper ut efter säsongen. Men trots att den 31-årige mittfältaren gör det klart för sig att det först och främst är i DIF han vill stanna så stänger han inga dörrar för att lyssna på andra förslag.

– Det är klart att det är speciellt med Syrianska om klubben skulle gå upp. Vilken oerhörd framgång det skulle vara för vårt folk. Jag känner ju alla människor i klubben och vet att jag kommer att få samtal om det blir allsvenskan.

Och andra förslag finns det verkligen.

– Både utomlands och inom Sverige. Men i dagsläget är det Djurgården som ligger närmast till hands och jag uppfattar det som att de är angelägna om att ha mig kvar.

"Touma kommer att lira med oss"

Syrianskafansen har saker och ting klart för sig: de vill se Touma i sitt lag till nästa säsong. Många av dem är väl medvetna om att det kommer att bli svårt att få över honom.

Men hoppet finns ändå där.

"Varför ska vi glömma Touma? Han brukar alltid komma på våra matcher, jublar när vi gör mål, ställer sig upp när klacken ropar sittplats ställ er upp, tackar spelarna efter matchen… Tro mig, Touma kommer att lira med oss nästa säsong, om vi nu vill ha honom", skriver "Gudo Suryeyto" på SvenskaFans.

Touma skiner i Twente