Fredag 16 Apr
Stockholm

Nykomlingen storsatsar – supertalangen klar

Är klar för spel i IFK Norrköping.
1 av 2
Är klar för spel i IFK Norrköping. Foto: Conny Sillén/SCANPIX
2 av 2

Astrit Ajdarevic fortsätter karriären i Norrköping.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Astrit Ajdarevic:

Astrit Ajdarevic värvades till Liverpools ungdomslag 2007 och gjorde sin debut i FA-ungdomscupen mot Reading i janurai 2007.

Men våren 2009 lånades han ut till Leicester. Nöjda med spelarens prestationer värvade de honom - enbart för att släppa honom nästa år.

Då, sommaren 2010, kritade han på för Örebro. Tolv matcher varav tre från start och fem mål blev det till slut för den 20-årige spelaren.

Nu lämnar han alltså Örebro och flyttar till IFK Norrköping.

NORRKÖPING. Den förre Liverpoolspelaren anslöt till Örebro under sommaren och har gjort stor succé där. 20-åringen lyckades inte komma överens om ett nytt kontrakt med serietrean.

Under dagen blev det klart att den talangfulle mittfältaren skrev på ett kontrakt som sträcker sig fram till 2014.

– Jag är stolt och hedrad över att få komma till en klubb som IFK Norrköping. Med sina 12 SM-guld är detta en klubb som har en vinnartradition och jag vill vinna. Efter mina samtal med IFK så är jag övertygad om att jag och klubben har samma ambition, säger han till klubbens hemsida.

Norrköping, som ännu inte har någon tränare efter att Göran Bergort fick gå, är mycket nöjd med sitt senaste nyförvärv.

– Astrit är en passningsskicklig mittfältare med ett bra spelsinne och ett bra skott. Det känns väldigt glädjande för oss att Astrit valt oss i konkurrens både med svenska och internationella klubbar, säger sportchefen Tony Martinsson.

Spåddes att bli den nye Patrik Berger i Liverpool

Kommentera
Kopiera länk
Dela