Tisdag 20 Apr
Stockholm

Mästarnas storsponsor i rallarslagsmål

LDB FC Malmös förre storsponsor har blivit polisanmäld för ett storbråk.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MALMÖ. Efter Fotbollsgalan i Malmö i går spårade det ut rejält. På Skeppsbron, där efterfesten hölls, fanns den förre storsponsorn till de allsvenska mästarna LDB FC Malmö, och hans son.

Sydsvenskan rapporterar att sonen ska ha blivit utkörd klockan två i natt för att han var berusad och stökig. I samma ögonblick som han skulle hämta sin jacka slog han till en vakt i ansiktet med öppen hand.

Storsponsorn, som också är initiativtagare till World Village of Women Sports, ska då ha lagt sig i och slagit till en annan vakt med två knytnävsslag. Dessutom ska han ha gett sig på ytterligare en annan vakt. Enligt polisanmälan som tidningen tagit del av tvingades polisen sätta handfängsel på både far och son som nekar till brottet under morgonens förhör.

– Min son hamnade i trubbel och jag försökte gå emellan. Jag satt på restaurangen när en vän kom in och sade att min son var i bråk utanför, säger den den gamla sponsorn till tidningen och nekar att han ska slagit vakterna.

– Det är klart att det var vakter där, men jag upplevde det inte som att jag bråkade med vakterna. Jag försökte få bort det gäng som bråkade med min son.

Kommentera
Kopiera länk
Dela