Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Från kung till loser"

- 26/01/2011, 17:39 -
"Hade chansen att skriva in sig som en odödlig hjälte."
1 av 2

"Hade chansen att skriva in sig som en odödlig hjälte."

Björn Lindgren/SCANPIX

Marcus Lantz kritiseras ordentligt.
2 av 2

Marcus Lantz kritiseras ordentligt.

Björn Lindgren/SCANPIX

Marcus Lantz får en rejäl känga av sina gamla fans.

HELSINGBORG. Från hjälte till förrädare. Den svidande kritiken från de forna fansen har inte låtit vänta på sig sedan det stått klart att Marcus Lantz lämnar Helsingborg för spel i Superettan och Landskrona BoIS.

"Han hade chansen att skriva in sig som en odödlig hjälte i alla HIF-supportrars hjärtan men sumpade allt på ett drygt halvår genom att gå från kung till loser", skriver Allt om HIF, som inte spär på sågningarna.

Det var efter långa och segdragna förhandlingar mellan Lantz och Helsingborg som parterna till slut inte kom överens om en förlängning.

Mittfältaren, som enligt många var den bäste spelaren den gångna säsongen, krävde mer pengar än det som HIF erbjöd. Till slut blev det alltså en flytt till Henrik Larssons BoIS - och förmodligen men lönesänkning som heter duga.

"Som ett slag mitt i solar plexus måste det han känts för honom att inse att han inte var värd de pengar som hans agent krävde och att raden med klubbar “som kan slåss om SM-guldet” var väldigt kort. För att inte säga obefintlig", skriver sajten.