Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nyheter24 avslöjar: Legendarens son kan bli näste man till AIK

1 av 3

Lasse Sandström/AP/SCANPIX

Gary Sundgren i aktion mot ärkerivalen Hammarby.
2 av 3

Gary Sundgren i aktion mot ärkerivalen Hammarby.

JESSICA GOW/AP/SCANPIX

Sundgren tackar fansen.
3 av 3

Sundgren tackar fansen.

Gunnar Seijbold/AP/SCANPIX

Sport | 08/02/2011 16:57

En viss AIK-legendars son kan komma att ta klivit upp till AIK:s a-lag, något som kan komma att glädja en överhängande andel av "Gnaget"-supportrarna.

STOCKHOLM. Under mindre dramatiska former kunde Martin Mutumba äntligen göra comeback på träningsanläggningen vid Skytteholm i Solna.

Men dagens stora snackis från dagens träning kommer oundvikligt bli att Väsby Uniteds tränare, Thomas Lagerlöf, bekräftade att sonen till en viss AIK-legendar med största sannolikhet blir nästa nyförvärv från samarbetsklubben.

Daniel Sundgren blir näste spelare att ta klivet upp till AIK, säger Lagerlöf till Nyheter24:s utsände, Joakim Hall.

Daniel Sundgren, 20, är son till den gamle AIK-liraren Gary Sundgren och är i grunden en gedigen mittfältare men som för tillfället skolas om till högerback. Något som är ett led i det samarbetet "Gnaget" har med Väsby United.

– Vi är ett B-lag till AIK. Vi spelar inte för att vinna i Väsby, vi spelar för att få fram bra spelare till AIK, säger tränaren.