Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Black Week börjar om

 
Dagar
 
Timmar
 
Minuter
 
Sekunder

Nyheter24 avslöjar: Legendarens son kan bli näste man till AIK

1 av 3

Lasse Sandström/AP/SCANPIX

Gary Sundgren i aktion mot ärkerivalen Hammarby.
2 av 3

Gary Sundgren i aktion mot ärkerivalen Hammarby.

JESSICA GOW/AP/SCANPIX

Sundgren tackar fansen.
3 av 3

Sundgren tackar fansen.

Gunnar Seijbold/AP/SCANPIX

Sport | 08/02/2011 16:57

En viss AIK-legendars son kan komma att ta klivit upp till AIK:s a-lag, något som kan komma att glädja en överhängande andel av "Gnaget"-supportrarna.

STOCKHOLM. Under mindre dramatiska former kunde Martin Mutumba äntligen göra comeback på träningsanläggningen vid Skytteholm i Solna.

Men dagens stora snackis från dagens träning kommer oundvikligt bli att Väsby Uniteds tränare, Thomas Lagerlöf, bekräftade att sonen till en viss AIK-legendar med största sannolikhet blir nästa nyförvärv från samarbetsklubben.

Daniel Sundgren blir näste spelare att ta klivet upp till AIK, säger Lagerlöf till Nyheter24:s utsände, Joakim Hall.

Daniel Sundgren, 20, är son till den gamle AIK-liraren Gary Sundgren och är i grunden en gedigen mittfältare men som för tillfället skolas om till högerback. Något som är ett led i det samarbetet "Gnaget" har med Väsby United.

– Vi är ett B-lag till AIK. Vi spelar inte för att vinna i Väsby, vi spelar för att få fram bra spelare till AIK, säger tränaren.