Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Håkan Mild: "Tränarfrågan är skitsnack"

- 19/04/2011, 10:32 -
Håkan Mild ställer sig helt bakom Jonas Olsson och Stefan Rehn på tränarbänken.
1 av 2

Håkan Mild ställer sig helt bakom Jonas Olsson och Stefan Rehn på tränarbänken.

ERIK ABEL / SCANPIX

Stefan Rehn tillsammans med huvudtränaren Jonas Olsson.
2 av 2

Stefan Rehn tillsammans med huvudtränaren Jonas Olsson.

ADAM IHSE / EXPONERA

IFK Göteborgs sportchef skickar signaler om att samtliga involverade i klubben står till svars för den usla starten.

GÖTEBORG. IFK Göteborg har sannerligen inte fått den start de förväntat sig på årets allsvenska säsong. Efter tre matcher har den anrika klubben noll poäng. Men det är inget som sportchefen vill se som ett argument för att kicka tränaren eller omstrukturera laget.

– När man spelar för IFK Göteborg är det alltid press, oavsett vem man är, säger Änglarnas sportchef, Håkan Mild, till Nyheter24.

– Men det har aldrig förts en diskussion om att Jonas Olsson ska behöva lämna. Att vi ska ta in Lars Lagerbäck är faktiskt bara skitsnack.

Utöver dementierna kring tränarfrågan vill sportchefen hävda vidare att det trots allt är samtliga i klubbarna som står till svars för den dåliga starten. Det är Kamratgårdens gemenskap som omkringger laget.

– Men att Lars Lagerbäck skulle vara påväg stämmer inte överhuvudtaget, fortsätter Mild.

Det handlar i stället om ren och skär otur menar han, att laget inte haft det mytomspunna flytet på sin sida och "vi skulle egentligen ha haft nio poäng vid det här laget".

– Det var ju rätt klart att vi var det bättre laget igår mot Helsingborg, sen att de lyckas få in två bollar är bara rent och skärt dåligt flyt.