Landgren kan återvända till Helsingborg.
1 av 2
Landgren kan återvända till Helsingborg. - Foto: Andreas Hillergren/SCANPIX
2 av 2
- Foto: Björn Lindgren / SCANPIX

Landgren lämnar Udinese - kan återvända till HIF

"Jag är alltid öppen för att lyssna"


Andreas Landgren:

Född: 17 mars 1989 i Helsingborg

Då: Valde att lämna HIF 2009 och gick då till Udinese. Men speltiden uteblev i den italienska klubben och han lånades ut till Willem II.

Nu: Öppnar för att återvända till Helsingborg.

HELSINGBORG. Andreas Landgren lämnade Helsingborg 2009 och gick till Udinese som bosman.

Där har inte mittfältaren lyckats ta en ordinarie plats utan lånades ut till Willem II.

Trots att 22-åringen har två år kvar på kontraktet med den italienska klubben kommer han inte återvända till "Bianconeri".

- Konkurrensen är mördande i Udinese, de har möjlighet att gå till Champions League och då kommer de ta in fler etablerade spelare. Jag är inte intresserad av att se matcherna från läktaren. Jag är 22 år och då handlar det om att fotsätta utvecklas, säger han till Helsingborgs Dagblad.

Nu har parterna kommit överens om att bryta kontraktet. Det mesta talar för att Landgren fortsätter i Holland eller flyttar till Skandinavien.

Han öppnar också för att återvända till Helsingborg.

- Finns det intresse så får man kolla på det, men jag har inte hört någonting. Jag är alltid öppen för att lyssna, säger han och fortsätter:

- HIF är min favoritklubb. Jag ser varje match de spelar och har starka känslor för laget. Det var lite rabalder när jag lämnade, men så är det i fotbollsvärlden.

/
/
/
Senaste nytt

Claesson om Tomasson: "Nytänk och ny energi"

Sagström tappade i ledarbollen – igen

Madelene Sagström och ledarboll har inte varit någon bra kombination de senaste veckorna. Svenskan har tappat till 17:e plats i LPGA-tourtävlingen i Singapore.

Sundling fyra när Pärmäkoski vann på hemmaplan

1 timme sedan
Skidveteranen Krista Pärmäkoski fick jubla i Lahtis när hon vann sitt första världscuplopp på sex år. Svenskorna missade alla pallen – Jonna Sundling var bäst med en fjärdeplats.

Almtuna klart för kval efter seger mot Djurgården

2 timmar sedan
Efter seger, 2-1 (1-0, 0-1, 1-0), på hemmaplan mot Djurgården står det klart att Almtuna efter en bra säsong i Hockeyallsvenskan är klart för kval till Hockeyallsvenska slutspelet.

Björklöven vann – efter Scott Pooleys hattrick

2 timmar sedan
Scott Pooley stod för tre mål när Björklöven vann mot Mora på hemmaplan i Hockeyallsvenskan. Till slut blev det 5-0 (2-0, 3-0, 0-0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Maxime Fortier och Brandon Manning.

Lyxiga prispotten: Så mycket pengar får vinnarna i Vasaloppet 2024

2 timmar sedan
Vasaloppet 2024 äger rum den 3 mars och för de som lyckas ta sig upp på topp 15-placeringarna i tävlingen väntar lite skönt klirr i kassan – inte minst för de snabbaste åkarna förstås.