Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Viktor Noring räddade Trelleborg

Tobias Hysén deppar över missade chanser.
1 av 1

Tobias Hysén deppar över missade chanser.

ERIK ABEL / SCANPIX

Sport | 22/05/2011 16:22

IFK Göteborg fick bara 1-1 mot (Viktor Noring) Trelleborg.

GÖTEBORG. IFK Göteborg mötte Trelleborg under söndagen, men egentligen var det blåvitt mot Viktor Noring för hela slanten. Matchen slutade 1-1 tack vare enormt starkt målvaktsspel från Noring och värdelöst sådant från Markus Sandberg. Och det var Trelleborg som tog ledningen i matchen.

Mattias Adelstams frispark långt ut på vänsterkanten flög över precis alla innan den borrade sig in i bland nätmaskorna. 0-1 till bortalaget var det inte många hade spelat på.

Därefter satte IFK full fart framåt. Trelleborg hade inte mycket att komma med och Noring i målet fullständigt bombarderades av skott från alla håll och kanter. Men bollen ville inte in. Då dök Ragnar Sigurdsson upp som gubben i lådan.

I den 84:e matchminuten damp ett inlägg ner i TFF:s straffområde och där stod nämnde Sigurdsson och kunde snyggt nicka in kvitteringsmålet. Ett mål som även blev matchens sista.