Söndag 25 Jul
Stockholm

Trots ryktena - Nordin Gerzic stannar i Örebro

Nordin Gerzic ger ÖSK-supportrarna ett riktigt glädjebesked.
1 av 3
Nordin Gerzic ger ÖSK-supportrarna ett riktigt glädjebesked. Foto: Bildbyrån
2 av 3
Det tippade topplaget Örebro har haft det tufft i årets allsvenska.
3 av 3
Det tippade topplaget Örebro har haft det tufft i årets allsvenska. Foto: Patric Söderström/SCANPIX

Han har varit på väg till bland annat Malmö FF, men på tisdagskvällen stod det klart att mittfältaren Nordin Gerzic skrivit på ett nytt femårskontrakt med sitt Örebro.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Transferfönstret

Transferfönstret i Sverige öppnade den 1 augusti och flera spelare är redan klara för de allsvenska klubbarna, till exempel Philip Haglund till IFK Göteborg och danske Peter Nymann till Djurgården.

Fönstret stänger igen den 31 augusti, vilket skapar lite problematik då transferfönstret öppnar mycket tidigare i andra delar av världen.

ÖREBRO. I takt med att säsongen inte riktigt blivit som de flesta trott för Örebro har också ryktena kring deras stora stjärna Nordin Gerzic, 27, minskat i både storlek och antal.

På tisdagen blev det i stället klart att han stannar i Örebro i fem år till.

– Jag trivs oerhört bra i Örebro och ÖSK. Klubben satsar framåt på alla plan och det är klart jag vill vara med på den resan. ÖSK är klubben i mitt hjärta. Jag har diskuterat detta med min familj och alla har känt att ÖSK var den absolut bästa lösningen, säger Gerzic till klubbens hemsida.

"En viktig byggsten i vårt framtida lagbygge"

Hittills i år har det inte gått lika bra som i fjol för den Bosnienfödde mittfältaren men likväl fyra målgivande passningar. När många nu gick och trodde att han skulle lämna för ett större lag är det här givetvis en stor seger för den allsvenska klubben.

– Det känns naturligtvis riktigt bra att vi nu kommit överens om ett femårsavtal där vi ser Nordin som en viktig byggsten för vårt framtida lagbygge, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela