Nordin Gerzic ger ÖSK-supportrarna ett riktigt glädjebesked.
1 av 3
Nordin Gerzic ger ÖSK-supportrarna ett riktigt glädjebesked. - Foto: Bildbyrån
2 av 3
- Foto: BJÖRN LINDGREN / SCANPIX
Det tippade topplaget Örebro har haft det tufft i årets allsvenska.
3 av 3
Det tippade topplaget Örebro har haft det tufft i årets allsvenska. - Foto: Patric Söderström/SCANPIX

Trots ryktena - Nordin Gerzic stannar i Örebro

Han har varit på väg till bland annat Malmö FF, men på tisdagskvällen stod det klart att mittfältaren Nordin Gerzic skrivit på ett nytt femårskontrakt med sitt Örebro.


Transferfönstret

Transferfönstret i Sverige öppnade den 1 augusti och flera spelare är redan klara för de allsvenska klubbarna, till exempel Philip Haglund till IFK Göteborg och danske Peter Nymann till Djurgården.

Fönstret stänger igen den 31 augusti, vilket skapar lite problematik då transferfönstret öppnar mycket tidigare i andra delar av världen.

ÖREBRO. I takt med att säsongen inte riktigt blivit som de flesta trott för Örebro har också ryktena kring deras stora stjärna Nordin Gerzic, 27, minskat i både storlek och antal.

På tisdagen blev det i stället klart att han stannar i Örebro i fem år till.

– Jag trivs oerhört bra i Örebro och ÖSK. Klubben satsar framåt på alla plan och det är klart jag vill vara med på den resan. ÖSK är klubben i mitt hjärta. Jag har diskuterat detta med min familj och alla har känt att ÖSK var den absolut bästa lösningen, säger Gerzic till klubbens hemsida.

"En viktig byggsten i vårt framtida lagbygge"

Hittills i år har det inte gått lika bra som i fjol för den Bosnienfödde mittfältaren men likväl fyra målgivande passningar. När många nu gick och trodde att han skulle lämna för ett större lag är det här givetvis en stor seger för den allsvenska klubben.

– Det känns naturligtvis riktigt bra att vi nu kommit överens om ett femårsavtal där vi ser Nordin som en viktig byggsten för vårt framtida lagbygge, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

NHL: Arizona flyttar till Utah

1 timme sedan

Orken tog slut: "Bittert så klart"

3 timmar sedan
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

3 timmar sedan
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.