Under fredagen tog Kalmar FF tillbaka lite av sin förlorade stolthet. Efter sex matcher kom den efterlängtade vinsten. - Foto: PAUL MADEJ / SCANPIX
Tobias Carlsson lyckades göra mål med pannan två gånger under matchen - trots att han blundar. - Foto: PAUL MADEJ / SCANPIX

Kalmar krossade Norrköping i efterlängtad seger

Efter sex matcher med endast en poäng körde hemmalaget över peking med hela 5-0.

Matchfakta

Målskyttar:

Tobias Carlsson: 1-0 och 2-0 (8:e och 59:e)

Publik: 6 010

KALMAR. Det dröjde inte länge innan det första målet kom i matchen mellan Kalmar och det gästande laget Norrköping.

Kalmars Tobias Carlsson kunde nämligen nicka in 1-0 redan i åttonde spelminuten. Någonting som laget verkligen har behövt då man innan matchen inte hade gjort mål på hela 300 matchminuter.

- Men efter det så missar vi på tok för många passningar. Norrköping pressar oss och vi får det jobbigt. Vi är kanske ängsliga för att tappa ledningen. Vårt självförtroende är lite dåligt, säger Carlsson till Canal Plus i halvlek.

Sedan rullade bollarna in

I handra halvlek går däremot ett helt nytt Kalmar ut på plan, speciellt under den sista kvarten.

Och snart är det dags för Tobbe Trollkarl Carlsson igen. I den 59:e spelminuten nickar han nämligen in ännu ett mål.

- Två mål, det har aldrig hänt förr, säger han till Canal Plus.

Därefter tappar Norrköping kontrollen helt. Kalmars Ricardo Santos punkterar matchen när han snyggt lobbar in bollen i den 82:a minuten.

Slutligen gör även Israelsson och Dauda varsitt mål på tilläggstid och slutresultat blir 5-0.