Söndag 5 Dec
Stockholm

Nordfeldt om Dif-ryktena: "En bra klubb att gå till"

1 av 3
2 av 3
3 av 3

"En anrik klubb som många bryr sig om, i samma stad som jag just nu bor i" - Brommapojkarnas målvakt ser flera fördelar med en övergång till Djurgården.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Kristoffer Nordfeldt

Född: Den 23 juni, 1989. 22 år gammal.

Från: Stockholm.

Moderklubb: Brommapojkarna.

Landskamper: 16 U21, 1A.

STOCKHOLM. Under säsongen meddelade Kristoffer Nordfeldt Brommapojkarna att det här skulle bli hans sista säsong i klubben. Nu letar den forne U21-landslagsmannen efter sin nästa adress.

- Jag letar efter en ny utmaning och det är väldigt viktigt att allting stämmer kring den nya klubben, säger Nordfeldt till Nyheter24 och fortsätter:

- Men som det känns nu blir det väldigt bra, säger Nordfeldt och hintar om en snar lösning.

Samtidigt som Nordfeldt beslutade sig för att spela på en högre nivå så kom inte Djurgården inte överens med sin målvakt Pa Dembo Touray om en förlängning. Nu känns Nordfeldt som den perfekta lösningen för Djurgården - och vice versa.

Är Djurgården ett alternativ?

- Rent hypotetiskt, så skulle Djurgården vara en bra klubb att gå till.

Vad är fördelarna med Djurgården?

- Det är en anrik förening som berör många och sen så bor jag redan i Stockholm och slipper en flytt. Som sagt det vore en bra klubb att gå till.

Magnus Pehrsson och Djurgården är stenhårda med sin policy att inte kommentera eventuella nyförvärv. Men klubben jobbar just nu intensivt med att forma truppen efter Pehrssons önskemål.

För du diskussioner med Dif?

- Ingen kommentar, säger Nordfeldt till Nyheter24.

Utöver Nordfeldt ryktas Ängelholms Sebastian Andersson vara klar för Blåränderna och sedan tidigare har den centrala mittfältaren Yussif Chibsah plockats från Gefle IF och Nahir Oyal från Syrianska.

Kommentera
Kopiera länk
Dela