Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Skenderovic får sparken - då kan han återvända till Syrianska

- 20/12/2011, 08:14 -
Haris Skenderovic kan återvända till Syrianska.
1 av 3

Haris Skenderovic kan återvända till Syrianska.

MARCUS ERICSSON/BILDBYRÅN

Södertäljeklubben öppnar dörrarna för den hårdföre försvararen.
2 av 3

Södertäljeklubben öppnar dörrarna för den hårdföre försvararen.

JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

Norska Stabaek har brutit kontraktet med Syrianskas förre mittback.
3 av 3

Norska Stabaek har brutit kontraktet med Syrianskas förre mittback.

MAJA SUSLIN / SCANPIX

NYHETER24 AVSLÖJAR. Syrianska öppnar för Haris Skenderovic: "Självklart vill vi ha honom".

SÖDERTÄLJE. Stabaek har brutit kontraktet med den bosniske mittbacken Haris Skenderovic. Då välkomnas den kontroversielle försvararen av sin gamla klubb.

- Självklart vill vi se honom här. Men det är ett långt steg från önskemål till verklighet. Han är alltid välkommen förutsatt att vi klarar det ekonomiska, säger sportchefen Andreas Temiz till Nyheter24.

Skenderovic kom till Syrianska 2009 och var med när laget tog klivet upp till allsvenskan, innan han lämnade för Stabaek i den norska Tippieligaen.

- Han är en suverän spelare och en fantastisk människa. Han har en vinnarskalle och han hatar att förlora, han är en ledargestalt både på och utanför planen. Killen är riktigt bra, säger Temiz.

Har ni pratat med honom?

- Det har vi inte gjort. Vi har en vänskaplig relation med varandra, han har spelat för oss tidigare. Och har han ambitioner att spela i Sverige så kan vi alltid ta upp frågan då, men i dag har det inte hänt någonting och han finns inte med i våra planer.

Tränaren dröjer med besked

Samtidigt är det fortfarande oklart om tränaren Özcan Melkemichael blir kvar i klubben. Och Temiz vet inte när ett besked kommer.

- Han har haft lite sjukdomar och sånt, förklarar han.