1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Scanpix

Bojans kärleksförklaring: "Varit en spelande AIK-supporter"

Djordjic reder ut förutsättningarna - och ger en känga till AIK-ledningen på Facebook.


Bojans berg och dalbana

Bojan Djordjic inledde karriären i Brommapojkarna innan han som 16-åring flyttade till Manchester United.

Efter en framgångsrik första tid i storklubben började Bojan röra på sig och lånades ut till Sheffield United, Århus och Röda Stjärnan, innan han till slut gick till Glasgow Rangers.

Fem matcher senare släpptes han dock till Ian Holloways Plymouth. Men skador satte stopp för mittfältaren och han återvände i stället till den enda tänkbara klubben i Sverige - AIK. När Alex Miller sedan tog över Gnaget slussades Djordjic vidare till ungerska Videoton. Flyttlasset gick sen vidare till Blackpool. Efter ett bråk med tränaren hamnade han i Antwerpen, men även där uteblev lyckan och nu är han på klubbjakt igen. 

Vill du bli Nyheter24:s EM-reporter?

På Nextinfootball.se kan du tävla och vinna jobbet.

Kör igång direkt!

STOCKHOLM. Efter bråket med tränaren Ian Holloway i Blackpool letar Bojan Djordjic ny klubb. Men någon återkomst till AIK blir det inte.

Men även ifall det var hans vilja - så slår hans hjärta fortfarande för Gnaget.

- Tro mig, AIK kommer alltid vara mitt hem oavsett beslutet som togs i veckan från ledningens håll, skriver Djordjic i en facebookstatus och fortsätter:

- Har aldrig varit bitter och har alltid gett allt. Har varit en spelande supporter under min AIK-tid och det är mångas dröm jag har levt.

Sen avrundar 29-åringen med att ge en känga till AIK-ledningen.

- Min kärlek till AIK kommer inte dö ut på grund av ett beslut som tre personer tog. Klubben är större än vilken individ som helst.

Nu ryktas det bland annat om ett miljonerbjudande från Kina.

AIK
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!